Alma i Anel Hadžić broje dane do dolaska sina

Piše: Redakcija

Bh. fudbaler Anel Hadžić i njegova supruga Alma uskoro će se naći u najljepšoj životnoj ulozi, ulozi roditelja. Ovaj mladi bračni par uveliko se priprema za dolazak sina, a to često podijele i sa svojim pratitejima na Instagramu.

Tako je bilo i jučer, kada je buduća mama, Alma, podijelila fotografiju na Instagram storyju napisavši pored nje broj devet, kao znak da će uskoro u svom naručju imati sina.

Podsjećamo, u posljednjem intervjuu koji su dali za magazin “Azra”, Alma i Anel su govorili o tome koliko se raduju dolasku sina.

– Radujemo se sinu… To su neopisive emocije. Ljubav za koju misliš da je velika, postaje veća, pomjeri sve granice za koje misliš da postoje. Imamo novu misiju u životu i to je izvesti naše dijete na pravi put ako Bog da. Sina očekujemo u oktobru – kazali su budući roditelji za magazin „Azra“.

Kako bi se spriječila zaraza Corona virusom, mnogi su zatvoreni u svojim domovima. Alma zbog novonastale situacije nema poteškoća kad je riječ o liječničkim pregledima.

– Na samom početku pandemije, s obzirom na to da Anel ne mora ići na treninge, vratili smo se u gornju Austriju, gdje imamo stan. Preglede obavljam u Beču i sve do sada prolazi u najboljem redu – govori Alma.

Vijest da će postati otac Anela je učinila najsretnijim čovjekom na svijetu. 

Pročitajte još