Upoznajte princezu Sirivannavari, uspješnu modnu dizajnericu

Piše: Redakcija

Ima 28 godina i u svojoj zemlji poznata je kao prava fashionistica. Također, poznata je po liniji odjeće s vlastitim imenom, a ovih je dana, na svom Instagram profilu, najavila da je ponovo u modnom studiju, te da priprema novu kolekciju.

Princeza je objavila skice svojih novih kreacija i uzorke materijala, te tako najavila svoju kolekciju za proljeće-ljeto 2015. godine.

Njenu prošlogodišnju kolekciju za proljeće-ljeto 2014. godine, koju je predstavila u Bangkoku, karakterizirali su futuristički, sportski komadi odjeće, čime je princeza pokazala svoju strast ka sportu, umjetnosti i modi.

Tokom proteklih mjeseci, krasila je i naslovnice mnogih poznatih modnih časopisa. Jedan od njih je i internacionalno priznat magazin “Numero”. Za snimanje editorijala u ovom magazinu, kao i naslovnice, princeza je koristila komade odjeće iz vlastite kolekcije.

Ukoliko poželite nešto od njenih kreacija imati i u svom ormaru, onda vam ne gine put u Bangkok. U shopping centru Siam Paragon nalazi se njen butik.

 

 

Pročitajte još