Kćerka legendarnog rokera se prepolovila: “Živo mi se j**e šta drugi misle”

Piše: Redakcija

Kelly Osbourne, kćerka legendarnog rokera Ozzyja Osbournea, smršavila je čak 38 kilograma nakon što se godinama borila s prekomjernom težinom. Ovih dana snimljena je u Malibuu dok ide na poslovni sastanak s producentom Jeffom Beacherom, a njena nevjerojatna transformacija i drastičan gubitak kilograma glavna su vijest u svijetu slavnih.

Kelly s ocem

Ponosno je pokazala vitku liniju u uskim trapericama, grudnjaku i sakou te štiklama brenda Louboutin, a čini se kako komplimentima na račun njenog fantastičnog izgleda nema kraja.

Nikad vitkija Kelly očito uživa u pažnji kojom je svi obasipaju, a kako je izgledala njena borba s viškom kilograma, otkrila je nedavno u jednom intervjuu. Glumica i pjevačica priznala je kako se još prije dvije godine podvrgnula tajnoj operaciji smanjenja želuca.

Foto: Instagram

“Da, otišla sam pod nož i živo mi se j**e što će drugi misliti o tome! Napravila sam to i ponosna sam na sebe, to mi je bila najbolja odluka u životu i nikad, ali nikad neću lagati o toj temi”, izjavila je 35-godišnja Osbourne.

-Uvijek sam muku mučila s kilogramima, a mrzila sam ići u teretanu. Izgledala sam kao mala nabijena knedla, dok su svi oko mene bili mršavi, pa tko bi uopće htio vježbati u takvom okruženju, ne zvuči nimalo motivirajuće – napisala je 2017. Kelly u svojim memoarima.

Izvor: Jutarnji list 

Pročitajte još