Slavlje u domu Alme i Anela Hadžića: Dobili su sina, poznato i ime

Piše: Redakcija

Manekenka Alma Pljevljaković Hadžić i Anel Hadžić, bh. nogometni reprerzentativac, postali su roditelji dječaka. Dali su mu ime Rayan, a u njihovom domu pravo je veselje zbog dolaska Rayana.

Sretna mama trenutke radosti, podijelila je u svojoj Instagram priči gdje je objavila i sliku bebe uz opis: “Usne mamine”.

Tu je i Anelova slika na kojoj pokazuje svoju ruku na koju je stavio otisak bebinog stopala.

Par se vjenčao u junu prošle godine. Iako su oboje gotovo cijeli život proveli izvan granica BiH, Alma rođena i odrasla u Beču, dok je Anel rođeni Velikokladušanin, nisu zaboravili svoje korijene, te su ceremoniju vjenčanja upriličili u Sarajevu.

Početkom aprila mladi par je na društvenim mrežama podijelio sretne vijesti, kako će njihova porodica postati brojnija za još jednog člana. Njihova sreća je neizmjerna, a za “Azru” su tada rekli da su emocije neopisive.

-Radujemo se sinu. Ljubav za koju misliš da je velika, postaje veća, pomjeri sve granice za koje misliš da postoje. Imamo novu misiju u životu i to je izvesti naše dijete na pravi put ako Bog da. Sina očekujemo u oktobru – kazali su tada za magazin „Azra“.

Priredila: M. K.

Pročitajte još