Video koji je zaludio društvene mreže: Povećajte stražnjicu bez vježbanja i potpuno besplatno

Piše: Dž. S.

Izolacija i boravak u kući u proteklom periodu iznjedrila je brojne smiješne videe na društvenim mrežama. Jedan od videa u posljednjih nekoliko dana posebno se izdvojio na Instagramu i nasmijao sve one koji su na ovoj društvenoj mreži.

Naime, djevojka se našalila i pokazala na veoma jednostavan način kako povećati  stražnjicu bez vježbanja, bolnih operacija i dodatnih filtera, a sve što vam je potrebno imate u svom domu.U kratkom klipu je prikazana tava koju drži i prislanja je ispod leđa i time pokazuje koliko je vidno uočljiva razlika.  S toga ako želiti dobru fotografiju i da istaknete svoj atribut poput istog, možete to uraditi na ovaj način, bez izdvajanja nekoliko hiljada za plastične operacije, dugog i bolnog oporavka i napornog vježbanja. Veoma je jednostavno.

O čemu se radi pogledajte ispod.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti