Sarah Jessica Parker i njen suprug prodali kuću za vrtoglavu sumu novca

Piše: Redakcija

Glumački par Sarah Jessica Parker (55) i Matthew Broderick (58) prodali su kuću u West Villageu, u New Yorku za vrtoglavih 15,85 miliona dolara (25,32 miliona KM).

Tu kuću popularni par kupio je prije više od 20 godina za 2,99 miliona dolara (4.7 miliona KM), godinama su je renovirali i preuređivali, a prodali su je za sedam puta veću sumu novca.

Oni će sa djecom nakon prodaje te kuće živjeti u istoj četvrti na ogromnom imanju na kojem se nalaze dvije susjedne kuće, koje su spojili u jednu.

Dom u kom će sada živjeti kupili su za 28,43 miliona dolara (45.42 miliona KM), ukupna poršina je 1.300 kvadratnih metara, a imaju i privatni zoološki vrt od 200 kvadratnih metara.

Zvijezda “Seks i grada” u braku je s Matthewom od 19. maja 1997, a nakon pet godina dobili su sina Jamesa, zatim i bliznakinje, uz pomoć surogat majke u junu, 2009. godine.

Izvor:Telegraf

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti