Jedan detalj će mnoge iznenaditi: Objavljena najava za novu sezonu serije „Seks i grad„

Piše: Redakcija

Svijet je s nestrpljenjem dočekao vijest o nastavku snimanja kultne serije „Seks i grad“. Već je potvrđeno da će američka serija dobiti još jednu sezonu, a produkcija je uz predstavljanje najave, odlučila da otkrije još nekoliko detalja o novim epizodama.

Kao što je to već ranije rečeno, u novim epizodama pojavit će se Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis. Producenti su otkrili kako nova sezona donosi 10 novih epizoda, a svaka će trajati po pola sata. Kim Cattral koja je glumila Samanthu Jones, najvjerojatnije neće biti dio novih nastavaka serije. Još od snimanja serije traje netrpeljivost između 63-godišnje Cattral i 55-godišnje Parker.

Novo razdoblje je nazvano “And just like that…”, a glumice su na svojim društvenim mrežama već podijelile kratku najavu za nove epizode. Sarah Jessica Parker je uz video kratko napisala:

-Nisam mogla, a da se ne zapitam, gdje li su sada- stoji u objavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)


Iz produkcije su najavili da će ova sezona pratiti život tri 50-godišnje žene u New Yorku, odnosno njihove veze, prijateljstva, karijere…

Fanovi širom svijeta su oduševljeni, no većina tvrdi da serija bez Samanthe jednostavno nema smisla. “Samantha je bila najbolji lik”, “Kontaktirajte Kim”, “Bez Samanthe ovo neće valjati”, samo su neki u nizu sličnih komentara.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti