Gigi Hadid podijelila beauty savjete nakon trudnoće

Piše: Redakcija

 

Manekenka i super model Gigi Hadid u videozapisu kojeg je snimila za modni časopis Vogue otkrila je svoju rutinu njege kože i podijelila neke svoje savjete za ljepotu.

– Uzbuđena sam što sam napokon ovdje da podijelim s vama svoje tajne. Nisam sigurna da imam puno tajni, ali to je ono što svakodnevno radim – započela je Gigi u videu.

Nakon toga objasnila je kako je u trudnoći koristila proizvode na prirodnoj bazi,  primjerice koristila je kreme, tonike i ulje od brenda koji svoje proizvode radi od ekstrakta maslinovog ulja. Te proizvode koristila je i tokom ljeta. Sada, u zimskim mjesecima i nakon poroda, njegu je promijenila s da, kako kaže Gigi, njena koža postane jako suha tokom zime.

Za lice koristi kremu s ceramidima, a nakon nje na lice stavlja serum za vrlo suhu kožu.

– Kroz cijelu srednju školu često sam radila pilinge lice, pogotovo nakon snimanja jer sam željela da mi se cijelo lice očisti. Voljela sam koristiti i drogerijske proizvode, no to se u trudnoći promijenilo. Tada sam željela proizvode na prirodnoj bazi. Prije toga, smatrala sam da za dobar proizvod ne moraš potrošiti puno novca – govori Gigi.

Zbog modnih revije i puno šminke dobila je mrlje i iritaciju kože, pogotovo na predjelu nosa i brade.

– Ono što me moja mama naučila i što stalno radim, a to je da kada dobijem prištić ostavim zubnu pastu preko noći koja to isuši – kazala je ona.

Prije nego krene sa šminkanjem Gigi stavlja balzam za usne. Stavlja ga i na obrve i ispod podočnjaka gdje osjeća da je koža malo suša. Ono što se najviše promijenilo u trudnoći je pigmentacija. Dobila je tamne mrlje kraj očiju. Za bazu koristi sjajni primer. Miješa dvije baze za bolju apsorpciju, a nakon toga koristi drogerijski tekući puder. Kako bi dodatno pokrila podočnjake koristi i korektor. Puder i bazu ne nanosi četkicom nego rukama.

– Volim ostaviti korektor da se malo upije -otkrila je.

Zatim slijede obrve. Njih češlja i ispunjava s olovkom, a onda ih počešlja s gelom kako bi bile na mjestu cijeli dan. Nakon toga s četkicom stavlja puder u prahu, a onda na red dolazi bronzer kojeg Gigi koristi kao konturu povučenu duž linije vilice. Kod konturiranja pazi da napravi oblik broja ‘3’.  Sa manjom četkicom konturira nos kako bi postigla tanji izgled nosa.  Kada je završila s konturiranjem, koristi paletu sjenila u zemljanim tonovima. Prije stavljanja maskare koristi uvijač za trepavice. Nanosi maskaru na gornje i donje trepavice te stavlja rumenilo. Rumenilo nanosi na obraze i na čelo. Zatim stavlja highlighter u sticku. Stavlja ga i na nos i iznad usana, na Kupidovu liniju.

Kod usana prvo što napravi je da s ručnikom makne ostatak balzama, a nakon toga stavlja olovku za usne u smeđoj nijansi. Sve to završava s ružom i sjajilom.

– Nisam profesionalac, tek sam ušla u četvrti mjesec majčinstva, ali rekla bih samo da bismo se svi trebali pokušati usredotočiti na odvajanje vremena za sebe. Nekad se ne počešljam nekoliko dana ili ne operem lice, ali samo vas želim podsjetiti da ovo nije kako ja izgledam svaki dan. Ponekad i sedmicu dana ne nosim šminku, samo stavim dezodorans na sebe, ali i dalje, mi to radimo odlično – rekla je za kraj slavna manekenka.

 

 

 

Izvor:24.sata

 

(Dž.S.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti