Melanie Griffith: Nakon razvoda promijenila i dom: Pogledajte luksuznu vilu čiji je mjesečni najam 50.000 dolara

Piše: Redakcija

Malo duže od godinu život Melanie Griffith odvija se drugim pravcem od onog kako smo do sada navikli. Razlog tome je razvod od Antonia Banderasa nakon gotovo 20 godina braka. No, sada je pred njom još jedna promjena, koja se ovih dana, kako javlja TMZ, preselila u novu rezidenciju. Luksuzni dvorac je smješten na Holivudskim brdima. S jedne strane ga okružuju brda, a s druge prekrasan pogled na grad Los Angeles.

Imanje obiluje zelenilom, i tišinom, zdanje ima pečat mediteranske arhitekture, sa četiri spavaće sobe, i pet kupatila. Prije nekoliko dana glumica je na Instagramu objavila fotografiju tek kupljenog kreveta, i vjerovatno je on dio njenog novog namještaja.

Zdanje također ima privatno kino, sportski teren s košarkaškim igralištem. Za vrele ljetne dane Melanie na raspolaganju ima bazen.

Prostrano dvorište, sto za piknik i roštilj samo su neke od dotanih pogodnosti ovog doma. Savršeno mjesto da uživa sa svoje troje djece Alexanderom Bauerom (29), Dakotom Johnson (26) i Stellom del Carmen Banderas (18), koja su joj pružila utjehu nakon razvoda.

TMZ otkriva kako Melanie Griffith mjesečni najam kuće plaća 50,000 dolara i da je potpisala ugovor na dvije godine. Glumica koja se od Banderasa razvela prošlog jula, nedavno je prodala kuću u Los Angelesu u kojoj su živjeli dok su bili u braku za 16 miliona dolara.

Utočište od razvoda je pronašla i u poslu, nakon gotovo decenije odsustva s malih ekrana igrat će u ABC-evoj seriji “The Brainy Bunch”, komediji koja je u pilot fazi, i u kojoj igra Celeste, majku a kasnije i baku u velikoj porodici.

[nggallery id=844]

Pročitajte još