Rijetko pojavljivanje Julie Roberts sa suprugom

Piše: Redakcija

Julia Roberts se tokom prošlog vikenda pojavila sa svoje troje djece u Malibuu, čime je izazvala pravu pomutnju. Paparazzi su ispratili svaki njen korak, budući da se u posljednje vrijeme rijetko pojavljuje na javnim događajima i u društvu supruga. Zvijezda filma “Zgodna žena” se pridružila suprugu Dannyju Moderu na ručku, gdje su sa svojom djecom, desetogodišnjim blizancima Phinnaeusom i Hazel te osmogodišnjim Henryjem prisustvovali i predstavljanju kolekcije odjeće legende surfanja Kellyja Slatera “Outerknown”.

Porodica je izgledala srećno i ponašala se vrlo opušteno dok je pozirala za zajedničku fotografiju.

Događaju su prisustvovali i Cindy Crawford sa suprugom Randeom Gerberom i njihovom djecom Presleyjem i Kaiom, dok su Chris Hemsworth i supruga Elsa Pataky uživali u noći bez svoje djece.

Julia i njena porodica su se sve vrijeme trudili ostati po strani i ne biti u centru pozornosti, čime je oskarovka samo još jednom svojim ponašanjem potvrdila ono što je govorila u zadnjem intervjuu “Marie Claire” časopisu, kako je privilegija biti u mogućnosti brinuti se za svoju djecu.

– Privilegija mi je i čast kuhati tri obroka dnevno za svoju porodicu. I luksuz na nivou kojeg čak nisam bila ni svjesna – kazala je slavna glumica, koja je zadnjim pojavljivanjem sa suprugom demantirala i navode koji u posljednje vrijeme kruže u holivudskim krugovima da je pred razvodom.

Pročitajte još