Tajna romansa najzgodnijih junaka serije „Elif“?

Piše: Redakcija

Serija Elif koja se emituje u programu OBN TV od ponedjeljka do subote u 20 sati prema izvještajima agencije Nielsen za BiH je definitivno najgledanija serija u našoj zemlji.

Serija prati život male djevojčice Elif. Ona ima dobar utjecaj na ljude i zbog njene osjećajnosti i šarma, svi dobri ljudi na imanju je veoma vole. Mala Elif osvojila je i gledatelje u BiH.

Istoimena serija je donijela i veliku popularnost turskim glumcima İlkeru Gürsoyu (Melih)  i Emreu Kivilcimu (Selim) koji se i privatno druže i jako su dobri prijatelji. Ipak međusobne razmjene fotografija putem društvenih mreža potaknule su različite kuloarske priče po kojima je ovaj glumački dvojac prečesto zajedno i izvan seta. To najbolje ilustriraju fotografije.

elif glumci elif glumci1 elif glumci2 elif glumci3 elif glumci4 elif glumci5 elif glumci6

 

Samo zajedničko fotografiranje ne mora ništa značiti, ali glumci su čak bili i na dva zajednička putovanja što je dodatno potaknulo priče o njihovoj navodnoj vezi.

Neimenovani izvor je za jedan portal ispričao da pravu istinu o njima zna i njihova velika prijateljica, također glumica Gülçin Tunçok (Zejnep).

Naravno, zbog situacije u Turskoj glumci nisu htjeli ništa komentarisati za medije.

Ova priča podsjeća na holivudsku sagu o Travolti i Kruzu, sve se zna, a ništa se ne zna!

 

 

Pročitajte još