Kate Moss su na haljini ostali tragovi kokaina

Piše: Redakcija

Pojavila se na otvorenju luksuznog londonskog restorana. Dok je izlazila, mnogi su komentirali da Kate Moss (41) izgleda prilično loše za supermodela.

Zbog bijelog praha na haljini i nosu svi su posumnjali da se vratila starim porocima. Kate je godinama poznata po raskalašenim zabavama, a 2007. godine fotografirali su je kako u glazbenom studiju slaže “lajne” i šmrče kokain s bivšim dečkom Peteom Dohertyjem (36).

– Bila je na ‘vrhu svijeta’. Kate je ušmrkavala drogu svakih pet minuta. Nakon nekog vremena uopće se nije trudila slagati ‘lajne’, nego je u nos uguravala goleme grumene bijelog praha – rekao je tada bliski prijatelj Gavin Maselle.

On vjeruje kako je u to vrijeme manekenka samo na kokain potrošila 5,5 milijuna kuna. Kate sad tvrdi da je takav način života iza nje i da se smirila. Sve je dodatno iznenadila pojavivši se s vjenčanim prstenom, iako je njezin brak s gitaristom Jamieom Hinceom (46) već dulje u krizi i nagađa se da se razvode. Par je u braku četiri godine, a Kate ima kćer Lilu Grace (13) iz veze s novinarom Jeffersonom Hackom (44). Britanka sa suprugom već dulje ne živi u njihovoj londonskoj vili.

24sata.hr

Pročitajte još