Ko je djevojka koja je zasjenila krštenje princa Nicolasa

Piše: Redakcija

Iako je mjesto za lijepu Milanu bilo obezbijeđeno u drugom redu, prvi red je za članove bliže porodice, Milana je mamila poglede i svi su željeli znati ko je.

milana1

Novinari su se bacili na posao i ubrzo saznali da je misteriozna djevojka, zapravo, nećakinja Chrisa O’Neilla (41), oca princa Nicolasa. Chrisova polusestra Natasha (47) udata je za Ernsta Abensperga i rodila mu je četvero djece. Milanu, Chiaru, Louisa i Moritza. Chris je, inače, veoma blizak sa svojom porodicom, a njegova supruga, princeza Madeleine, također, nastoji sačuvati sve porodične veze. Zato su upravo Milaninog oca Ernsta izabrali da bude kum njihovoj kćerkici Leonore, a Natashu za kumu malom Nicolasu.

milana2

Porijeklo porodice Abensperg zapravo je iz Austrije, a njihova loza seže u vrijeme vladavine cara Ferdinanda III (1653. godine) i pripadali su visokom društvenom sloju. Porodica i danas posjeduje vrijedne nekretnine u Austriji kao što su dvorac Rappottenstein, dvorac Maissau, zatim dvorac Traun, te najvredniji dvorac Schweinbarth, koje se nalazi na još vrednijem zemljištu površine 7.506 hektara.

Milana Maria Tatjana od Abensperga je, zahvaljujući svom bogatstvu i porodičnoj lozi, prava predstavnica svjetskog jet-seta i živi životom koji njeni vršnjaci ne mogu ni zamisliti. Trenutno studira na Univerzitetu Durham u Velikoj Britaniji i živi na čak pet svjetskih lokacija: Miami, London, Madrid, Berlin i Paris.

Pročitajte još