Cristiano Ronaldo: Pogledajte isječke iz filma o slavnom fudbaleru u kojem majka otkriva kako joj je neželjeno dijete donijelo najveću sreću

Piše: Redakcija

Cristiano Ronaldo se vratio u Englesku, ali ne da ponovo zaigra za kultni “Manchester United” već da promovira dokumentarni film o sebi, simboličnog naziva “Ronaldo”. Na crvenom tepihu su mu ruku stisnuli mnogi, a među njima i trojica legendarnih trenera Sir Alex Ferguson, koji ga je nekada trenirao na Old Traffordu, Jose Mourinho, te Carlo Ancelotti. Premijera dokumentarca se održala na londonskom West End-u, u Leicester Squareu i na nju je Ronaldo došao u stilu prave filmske zvijezde.

Mnogi su njegov stil uporedili sa stilom Jamesa Bonda. Jednako obučen je bio i njegov petogodišnji sinčić Cristiano Jnr, a veliki Ronaldov dan nije propustila ni njegova majka Maria Dolores dos Santos Aveiro, koja u traileru filma kroz suze ističe kako sve što ima može zahvaliti upravo njemu.

Na kraju filma, izvještava Sportsmail, njegova majka otkriva nepoznati detalj iz njihovog porodičnog života.

– Htjela sam abortirati, ali Bog nije želio da se takvo šta desi. Cristiano je bio neželjeno dijete, ali mi je upravo on donio toliko sreće i zadovoljstva u život – priča Ronaldova majka u zadnjoj sceni filma za kojim već sada vlada veliko interesovanje.

Film objavljuje nepoznate detalje Ronaldovog života, i bit će prikazan širom svijeta.
Važno je i što se prikazuje u godini kada je Ronaldo pomogao “Real Madridu” da osvoji svoj deseti Evropski kup.

Iza filma stoji James Gay-Rees, čovjek koji je producirao još jedan sportski dokumenatarac “Senna”, kao i film o Amy Winehouse “Amy”; a “Ronaldo” će sada, budući da se prikazuju u isto vrijeme, krenuti u borbu za osvajanje kino blagajni sa novim filmom o Jamesu Bondu “Spectre”.

Ronaldo vjeruje u ovaj film jer će on njegovim fanovima pokazati kakav on ustvari i jeste.

– Mislim da će ljudi voljeti film jer u njemu nema ništa izmišljeno niti bilo kakve manipulacije. Ovo je nešto stvarno – kaže Cristiano.

Film sadrži i intervjue s bliskim Ronaldovim ljudima, kao i nikad viđene fotografije i snimke iz njegovog djetinjstva, te savršeno montirane trenutke iz njegove bogate fudbalske karijere.

[nggallery id=867]

Pročitajte još