Slomljeni Karan opraštao se od uplakane Severine

Piše: Redakcija

Mnogi su turisti i Splićani, koji su jučerašnji sunčani dan iskoristili za šetnju starom gradskom jezgrom, zastajkivali gledajući Gorana Karana kako uz zvuke pjesme – čiji stihovi glase: ‘Nisam tija slomit tebe, nisam tija slomit cvit, kad sam tvoje suze vidi, sta je svit…’ – odlazi od tužne Severine Vučković. No, Goran se od Severine opraštao samo za potrebe snimanja videospota za pjesmu ‘Sta’ je svit’ koji režira Darko Drinovac.

Ova pjesma ujedno će biti prvi najavni spot CD-a na kojem će se nalaziti 16 songova iz mjuzikla ‘Naša bila štorija’ koji su sedam godina stvarali Karan i Neno Ninčević.

Prva zajednička suradnja

Album će se na tržištu pojaviti za koju sedmicu, a premijera mjuzikla, u kojem će uz Severinu i Gorana uloge imati još i Giuliano Đanić, Danijela Martinović, Tedi Spalato, Stefan Kokoškov i drugi, očekuje se na proljeće. Severina u mjuziklu tumači Anu, zvanu Lipa, curu zaljubljenu u nogometaša Hajduka kojeg igra Goran Karan, kojem je ovo prva suradnja sa splitskom pjevačicom.

– Drago mi je što smo Seve i ja zajedno imali priliku otpjevati doista posebnu pjesmu koja govori o teškim ljubavnim trenucima. Samu pjesmu doživljavam poput prekrasnog filma, kada čujem prve tonove osjetim miris mora, zvuk valova i lagani maestral – govori Karan koji se na snimanju pojavio u elegantnom crnom odijelu Estare Culta. Severina je za snimanje spota pripremila dvije crne kreacije.

Dobra ispričnica

Poznata Dalmatinka nakon splitske priče okrenula se daljnjim priprema za svoje beogradsko vjenčanje koje je 22. novembra. Dotad će, nada se Severina, ljubitelji prave dalmatinske pjesme već moći uživati u gledanju video spota radi čijeg je snimanja njezin partner iz mjuzikla morao propustiti najvažniju sporednu stvar na svijetu koju prakticira uvijek kad je kod kuće u Splitu.

– Kad sam ekipi s kojom igram picigin na Bačvicama rekao da me dva dana neće biti, nisu bili oduševljeni. Ali, naknadno su se složili sa mnom i prihvatili da je druženje sa Severinom ipak dobra ispričnica za nedolazak na picigin – u šali kaže Goran.

jutarnji .hr

Pročitajte još