Kako je Keba “pokvario” svadbenu bajku Severine i Igora

Piše: Redakcija

Bura još uvijek ne jenjava kada je riječ o Severininom vjenčanju. Iako je zabranjeno da se objavljuju slike sa vjenčanja koje je sklopljeno u nedjelju u “Genex Impulse” hali u blizini beogradskog hotela “Crown Plaza”, fotografije obilato kruže po društvenim mrežama. Ana Bekuta, najmlađi Brenin i Bobin sin Viktor Živojinović, samo su neke od zvanica koje su među prvima objavili fotografije sa svadbenog slavlja na Instagramu.

Sada je već svima poznato da je Severina prvi ples sa suprugom Igorom Kojićem otpjevala uz pjesmu svog dobrog prijatelja i kolege Petra Graše, da je uzela suprugovo prezime, da je svadbu režirao slovenački reditelja s kojim ona već dugo sarađuje Tomaž Pandur, da se presvlačila tri puta, Matija Vuica je bila zadužena da dizajnira vjenčanicu u kojoj je hrvatska pjevačica blistala, a čini se i zlatnu haljinu, koja je bila i njen posljednji outfit u nedjelju uvečer, i u kojem je izgledala poput Madonne, ali portali od jutros objavljuju i da sve nije teklo baš po planu. Navodno, svekar Dragan Kojić Keba se malo zanio pa se potrudio da mladence počasti s najvećim brojem svojih pjesama, da su se zvanice navodno pitale ko se ženi u nedjelju sin ili otac.

“Alo” piše kako je navodno Igor vikao na Kebu zato što je tokom cijele noći držao mikrofon u ruci i ponašao se kao voditelj programa.

– Sjedni ovdje i gledaj, nemoj mi kvariti veselje – navodno je rekao u jednom trenutku mladoženja svom ocu.

Zlati Petrović nije smetalo što Keba drži feštu na nogama.

– Keba je prekinuo program koji su mladenci isplanirali, ali i bolje da je tako napravio. On je osjetio da fale narodnjaci, bez kojih nijedno veselje u Srbiji ne može proći – kaže ona, prenosi spomenuti portal.

Nada Topčagić tvrdi drugačije: “Keba je uzeo mikrofon i od njega niko nije mogao doći na red. Mnogi su željeli da otpjevam “Jutro je”, ali mi on nije dao. Došlo mi je da mu kažem: “Nemoj da daviš, čovječe”. Trebalo je pustiti mladence da svoj program provedu do kraja, bolje bi bilo”.

Pročitajte još