Njegove tetovaže nosi celebrity krema

Piše: Redakcija

Fitness gurui, frizeri, vizažisti, stilisti, astrolozi… Svaka zvijezda ljubomorno krije i čuva svoju vojsku stručnjaka za besprijekoran izgled i kvalitetan život.

No, s novom generacijom celebova, osobni tim obavezno uključuje i vrhunskog tatoo umjetnika. Keith „Bang Bang“ McCurdy jedan je od tatoo majstora svjetske zvjezdane elite, a među svoje klijente ubraja Caru Delevingne, Ruby Rose, Jordan Dunn, Justina Biebera, Kylie Jenner i Katy Perry.

Njegov Instagram profil prati već više od milion znatiželjnika te je pomalo i sam postao zvijezda. Iako su tatoo majstori kojima poznate face povjeravaju svoje tijelo javnosti uglavnom nepoznati, Keith McCurdy pobudio je dosta zanimanja objavivši nedavno knjigu “Bang Bang: My Life in Ink” u kojoj opisuje svoje skromne početke, ali i nadrealistički život super-zvijezde kakvim živi otkad se druži s imenima A-liste.

Knjiga obiluje pikantnim detaljima iz druženja s poznatim klijentima koje je tetovirao i otkriva s kakvim se sve zahtjevima susretao u nastojanju da ispuni baš svaku njihovu želju.

elle.hr

Pročitajte još