Otkriveni rezultati autopsije: Ne zna se je li smrt Whitneyine kćerke bila slučajna ili namjerna

Piše: Redakcija

Nakon dugo čekanja objavljeni su i rezultati autopsije preminule kćerke Whitney Bobbi Kristine Brown. Učinjeno je to na dan kad bi ona, da je živa proslavljala svoj 23. rođendan. Bobbi je umrla 26.jula 2015.godine, nakon nekoliko mjeseci provedenih u komi. Medicinski zvaničnici kažu da je koristila alkohol, marihuanu kao i lijekove za smirenje. Naglasili su da nije moguće utvrditi da li je smrt bila slučajna ili namjerna.

Njen otac, Bobby Brown nije zadovoljan rezultatima sutopsije.

– Prvo i najvažnije, prije 23 godine, na današnji dan rodila se Bobbi Kristina. Krisi će uvijek živjeti u mom srcu i duši. Volim svoju djevojčicu. Mediji objavljuju rezultate autopsije, prije nego što je iko doveden pred lice pravde zbog njene smrti, a to me izluđuje. Molimo vas, molite se za moju porodicu – rekao je Brown koji je u junu 2015.godine optužio kćerkinog supruga Nicka Gordona (koji je inače usvojeni sin Whitney Houston, a za kojeg se Kristina udala nakon majčine smrti) da ju je emotivno i fizički zlostavljao.
Bobbi Kristina Brown, pronađena je prošle godine u kadi bez svijesti u jutarnjim satima. Pronašao ju je suprug koji je odmah pozvao službu 911, a kad su službenici došli na mjesto događaja, počeli su s oživljavanjem dok nije došla hitna pomoć. Odvezena je bolnicu North Fulton. Ondje su joj liječnici stabilizirali disanje te je stavljena u jedinicu intenzivnog liječenja. Baš kao i ona i njena majka je prije četiri godine pronađena mrtva u kadi. Nakon što je Bobbi hospitalizirana policija je pokrenula istragu da utvrdi da li je suprug ili neko drugi odgovoran za njenu smrt, budući da se šuškalo kako Gordon tuče Kristinu, ponajviše jer želi upravljati njenim novcem koji je naslijedila od majke. Navodno, i na dan utapanja u kadi su se posvađali i fizički obračunali.

Pročitajte još