Kako je Eva Longoria skinula 20 kg? Zabavna aktivnost učinila je ovo od njenog tijela

Piše: Azra

Glumicu Evu Longoriju (47) televizijska publika širom svijeta najbolje pamti po ulozi u seriji ‘Kućanice’ koja joj je donijela planetarnu slavu.

Zanosna Gabrielle zavrtjela je glavu mnogim muškarcima u seriji, ali i u stvarnosti, a brojne su žene sanjale njenu savršenu liniju bez i jednog grama viška.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria)

Da ni njoj ipak nije sve savršeno i da se itekako može udebljati pokazala je kad je zatrudnjela sa svojim prvim djetetom, sinčićem Santiagom, a nakon porođaja se, kao i svaka žena, suočila s viškom kilograma.

Lijepa Eva tad se našla na meti zlobnika, no na komentare se nije osvrtala, niti si je dozvolila da podlegne pritisku i žuri sa skidanjem kilograma.

Međutim, Eva je itekako skinula sve eventualne viškove, a njene novije fotografije s plaže u španskoj Marbelli dokazuju da je jednako vitka kao u svojim najboljim danima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria)


Dok su se svi pitali kako joj je to uspjelo, Eva je gostujući u emisiji kod Ellen DeGeneres otkrila da joj je u tome pomogla jedna vrlo zabavna aktivnost- skakanje na trampolinu.

Eva skače po sat vremena dnevno, a tako je uspjela skinuti više od 20 kilograma koje je dobila u trudnoći.

– Jako je zabavno! I dobro je za moja koljena jer sam stara. Nekad sam trčala, više to ne mogu. Trampolin je jako dobar za vas. Odličan je za moje tijelo. Pogledajte što mi je napravio, ispričala je Eva ranije.

Nažalost, samo treninzi nisu dovoljni za gubitak kilograma već tu presudnu važnost ima i prehrana.

Nakon što je rodila 2018., prestala je konzumirati šećer, tjesteninu i alkohol, a najčešće jede organske i svježe namirnice.

Također, trudi se da joj svi obroci budu povrće bogato vlaknima poput kelja i špinata. Nakon obroka, voli pojesti orahe s jogurtom, a trudi se izbjegavati šećer i ugljikohidrate.

Međutim, i ona je samo čovjek pa se zdrave prehrane ne drži slijepo, već si jednom sedmično dozvoli ‘cheat day’ kad voli pojesti pizzu ili čips, a budući da nije ljubiteljica slatkoga, nema problema s izbjegavanjem slatkiša.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria)

Za doručak najčešće jede kajganu od bjelanjaka i svježe voće, za ručak piletinu ili puretinu s povrćem kuhanim na pari, a za večeru je tu riba s povrćem, također pripremljenim na pari. Njeni međuobroci se najčešće sastoje od svježih krastavaca koje začinjava sokom od limuna, jabuke i sir ili maslac od kikirikija, a voli i jogurt od vanilije.

Izvor: story.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti