Novo pojačanje za Kim Kardashian

Piše: Redakcija

Ljepotica koja često mami uzdahe svojim golišavim fotografijama Emily Ratajkowski razgovala je s feministicom Naomi Wolf i objasnila svoje stavove o ženskoj seksualnosti te zašto toples fotografije ne bi trebale biti cenzurirane.

Manekenka i glumica Emily Ratajkowski voli svoje tijelo i još više ga voli pokazivati što često ponavlja. Nekoliko puta je već rekla kako želi biti slobodna izraziti svoju seksualnost, kao što bi i ostale žene trebale biti.
U intervjuu za Harper’s Bazaar razgovarala je s feministicom i autoricom Naomi Wolf o seksualnosti, feminizmu i sramoti koje takve tabu teme nose. Jedna od tih tema je i njena toples fotografija na Instagramu s Kim Kardashian. Priznala je kako je i prije nego što je osobno upoznala Kim bila začuđena lošim i osuđujućim reakcijama koje je Kim dobila za golišavu fotku u ožujku.

12501804_537741039742068_1674171745_n

“To me jako razljutilo”, kazala je Emily. “Odgovorila je na nekoliko negativnih tweetova s te fotografije da bi kasnije Piers rekao kako je Kanye West pisao te tweetove što me do kraja razbjesnilo.”

Kim je zaintrigirala Emilyina podrška. Ratajkowski je ispričala kako su se upoznale: “Gledaš u sebe i fotografiraš se dok gledaš ostale. Ali isto tako, koga boli briga? Kim može raditi što želi. Zato sam objavila seriju tweetova na što mi je Kim poslala cvijeće uz zahvalu što smatram divnim od nje. Nakon toga smo se slučajno srele i odlučile okinuti taj selfie sa srednjim prstom u zraku.”

Naomi Wolf, poznata feministica, kratko je komentirala: “Ja bih voljela svijet u kojem žene dobivaju takvu pažnju za fotografije na kojima su odjevene.”

Razgovor se nastavio zaključcima kao što su da je svaka žena zbilja seksualno biće i da ne bi trebale biti ograničene dvostrukim standardima u kojima je, na primjer, normalno i prihvatljivo da Justin Bieber objavljuje fotografije bez majice bez posljedica ili negativnih osuda.

vijesti.hr

Pročitajte još