Eksplozija dobrog raspoloženja u Grčkoj: Je li Nicole konačno preboljela Hamiltona?

Piše: Redakcija

Nakon završene faze snimanja audicije za učešće u novoj sezoni X Factora, jedna od članica žirija Nicole Scherzinger čini se da je doživjela eksploziju dobrog raspoloženja dok je s društvom krstarila i partyjala na jahti grčkim morem.

Bivša pjevačica ženske grupe “Pussycat Dolls” ostavila je sve bez daha kada se na palubi broda pojavila u crvenom kupaćem kostimu i bijelim kratkim ogrtačem. 38- godišnja Nicole je pokazala da se može kupati, a istovremeno i izgledati glamurozno, kad je crveni kostim dodatno obogatila tankim zlatnim lancem.

Nicole je tek završila snimanje audicije za novu sezonu X Factora u kojem žirira zajedno s autorom ovog muzičkog takmičenja Simonom Cowellom, Sharon Osbourne i Louis Walsh, i nakon što je prebrodila težak period, kada je okončana njena dugogodišnja veza s vozačem Formule 1 Lewisom Hamiltonom.

Mnogo ju je dirnulo kad je jedan takmičar na audiciji pjevao njenu pjesmu “Run”, pojasnila je kako ta pjesma govori o odlasku od negativnosti.

– Ova pjesma govori o bježanju od svih negativnih stvari u životu – kazala je Nicole publici, dok je Simon dodao da pjesma koja sadrži riječi: “Evo savjet za sljedeću, ne dozvoli da te odvede u tamu, ostavit ćete slomljenog srca”, mogle biti o vozaču Formule 1.

– Zašto me ova pjesma dovodi do toga da mislim na Lewisa Hamiltona? To je došlo u moju glavu dok sam je slušao. Bježi Nicole, bježi brzo – kazao je Simon, na šta se Nicole nadovezala:

“Da, uradimo to. Posvetimo ove stihove i pjesmu Lewisu također. Hoćemo li?

Uprkos tome što je nakon raskida veze s Hamiltonom, utjehu našla s bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovim (25), i ovu vezu ne zaobilaze glasine da je pred raskidom. Neimenovani izvor je nedavno izjavio za “The Sun” kako su Nicole i Grigor u različitim životnim fazama. On joj se sviđa, no, ona želi da se skrasi, za šta je njemu rano ili još ne osjeća da je spreman za to.

nicole17 nicole1 nicole2 nicole3 nicole4 nicole5 nicole6 nicole7 nicole8 nicole9 nicole10 nicole11 nicole12 nicole13 nicole14 nicole15 nicole16

– To je ista situacija koju je imala s Lewisom, i to je jedan od razloga zbog kojeg je veza u zastoju. Svjesna je da neće biti mlađa i da želi djecu – piše spomenuti tabloid.

Nicole i Grigor su navodno počeli da se zabavljaju u julu prošle godine, kratko nakon što je okončao dvogodišnu vezu s ruskom teniserkom Mariom Sharapovom. Zgodni Bugarin Grigor i njegova 12 godina starija djevojka Nicole obznanili su vezu kada su uslikani kako se ljube na Australian Openu.

Pročitajte još