Severina: Uz Igora sam dobila još jednu porodicu koja me od prvog dana prihvatila kao nekog svog

Piše: Redakcija

– Severina Kojić ima duhovitog, pametnog i dobrog supruga kojeg obožava. Igor je suprug i očuh za poželjeti. Svaki put kad ga vidim koliko brinem o nama zahvalim Bogu. Uz njega sam dobila još jednu porodicu koja me je od prvog dana prihvatila kao nekog svog. Dragan i Olja su najslađi par koji poznajem. I najsrećniji. U našem domu sve pršti od ljubavi i zafrkancije. Moji ljudi, predivni, iskreni. Moja porodica – ispričala je Severina “Hellou” kako izgleda njena svakodnevnica u braku sa Igorom, sinom folk pjevača Dragana Kojića Kebe.

Severina se također pohvalila i sjajnom ženskom družinom, koju predvodi Iva Balent. Jovana Joksimović je nedavno objavila fotografiju raspoložene družine na odmoru.

– Imam jednu malu žensku družinu čija je duša Iva Balent, koja nas drži na okupu. Neizmjerno sam sretna što stvaramo lijepe uspomene. Presretna sam kad vidim kako se moj sin lijepo igra s djecom moje kume Andree Čermak. To nam je bila želja još kad smo bile djevojke. Srca su nam zaista puna radosti. To podstičem i kod Aleksandra, da već sada gradi i čuva svoja prijateljstva – kaže Severina.

Pročitajte još