One su lijepe, uspješne i ne žele se nikada udati: Evo zašto….

Piše: Redakcija

Charlize Theron

cannes charlize

“Brak mi nikada nije bio važan. Ne znam zašto je tako. Ono što si želim je veza koja će trajati, i bila sam u dugim vezama. To je vrsta zajednice kakvu želim. Čin vjenčanja i sklapanja braka nije nešto što mi je važno, ali razumijem zašto je drugim ljudima važan.” – glumica Charlize Theron.

Kristin Davis

kristin daviskristin davis portal

“Sjećam se kako sam u mladosti mislila ‘Zašto se svi ovi ljudi vjenčaju?’?. Ni kao djevojčica nikad nisam rekla: ‘Jednog dana želim se udati’. To ne znači da se nikada ne bih udala, ali ne mislim da to moram napraviti jer ću u suprotnom biti nesretna. Ne znam hoću li se ikada udati. Potpuno sam sretna sa svojim solo statusom.'”– glumica Kristin Davis.

Eva Mendes

eva mendes

“Mislim da je zapravo jako seksi biti s nekim u svojim 50-im i 60-im godinama i govoriti drugima da vam je on dečko. Mislim da su riječi muž i žena – jako ne seksi.’ – glumica Eva Mendes

Naomi Watts

naomi watts

“Nisam odrastala maštajući o svom vjenčanju iz bajke. Moja majka udala se dvaput i dvaput razvela. A moj partner Liev Schreiber dolazi iz slične porodice. Možda ćemo se jednoga dana probuditi i reći ‘Hej, napravimo to.’ A možda i nećemo. On i ja imamo porodicu. Jako smo bliski i povezani. Samo nemamo tu pisanu potvrdu, a nama to nimalo ne smeta.’ – glumica Naomi Watts.

Marisa Tomei

marisa tomei

“Nisam veliki fan institucije braka i ne znam zašto bi žene trebale imati djecu da ih se gleda kao cjelovita ljudska bića.” – glumica Marisa Tomei.

Oprah Winfrey

oprah stedman1

“Kada bih imala titulu supruge postojala bi očekivanja oko toga što je to supruga i što supruga radi. Moj dečko Stedman Graham zaprosio me i prvo sam rekla da. Ali ispostavilo se da sam više željela da me pita želim li se udati nego što sam se željela udati. Jednostavno ne osjećam da je to prava stvar za mene.” – voditeljica Oprah Winfrey.

Diane Keaton

diane keaton

“Privlače me muškarci i volim se poigravati s njima. Ali da dijelimo zajednički žviot? To je jedan drugi svijet. Mislim da za takvo nešto trebate biti osoba spremna na kompromise i osoba koja je realna. Ja to nikada ne bih mogla. Nikada.”– glumica Diane Keaton. (Izvor: Zadovoljna.hr)

Pročitajte još