Nova “Azra” od danas u prodaji: Kako smo došli do Mikija Manojlovića, Vahida Halilhodžića, vozili role s doktoricom Bubom, te otkrili aip ishranu za vašu štitnjaču

Piše: Redakcija

 

Svaki novi broj traži teme i priče koje ili do sada nisu ispričane, ili ih treba pričati na drugačiji način. U novom broju magazina “Azra”, osim vijesti koju su s nama podijelili bračni par Ibišević, fudbalska zvijezda Vedad i njegova supruga Zerina, da koncem mjeseca očekuju rođenje kćerke, nova “Azra” donosi mnoštvo drugog sadržaja.

Do barda evropskog glumišta Mikija Manojlovića nije lako doći, a kad dođete, onda su i minute razgovora s njim dragocijene. Veliki prijatelj naše zemlje veoma iskreno s nama je podijelio nepoznate detalje ne samo iz svog posla, već i iz odnosa sa svojim roditeljima, također glumcima. Otac je bio metodičan, sjeća se on, u kutiji od cipela je, u plavim kovertama odvajao od plate novac koji se može potrošiti za taj dan. Tako su Manojlovići šezdesetih izlazili na kraj! Ali, iplatilo se, jer su na kraju zahvaljujući takvom sistemu štednje došli i do svog fiće!

1021_naslovna-1_page_1
Žene i ljepota, vječna i nikad ispričana tema. U njenom kreiranju smo se vodili izrekom “Žena je mlada onoliko koliko se mladom osjeća” Tri sjajne žene, dame, svaka ostvarena u svom poslu; vrsna neurohirurginja Ljubica Buba Todorović, naša najbolja rukometašica svih vremena Svjetlana Ceca Kitić, te svestrana Suzana Mančić su s nama podijelile recept za ljepotu žene. Činjenica da su već prešle 50 i kusur godina, ne znači ništa! Zrače ljepotom, vedrinom, njegovane su i jako drže do svog izgleda.Todorović nam je i demonstrirala svoju fizičku kondiciju, kad nas je jedan dan odvela na rolanje Vilsonovim šetalištem. Pričala nam je i o svom braku i načinu na koji bi muškarac trebao tretirati svoju ženu. U novom broju magazina “Azra” možete saznati njihove beauty tajne.

Trenerska legenda Vahid Halilhodžić pristala je ispričati nam detalje u vezi vjenčanja svog sina Vanija i Francuskinje Stefani, a mi vam otkrivamo kako je popularnom Vahi pošlo za rukom svadbene goste ugostili u luksuznoj Titovoj vili “Dalmacija” u kojoj najam na jedan dan košta skoro 5.000 eura.

vila-dalmacija1 vaha-svadba9

Koliko god voljele karmin i modu, a u ovom broju vas savjetujemo kako da najbolje odjeću uskladite sa svojom figurom, žena, ako ne svaki dan, onda barem jednom ili dva puta sedmično odlazi u kuhinju. Onoj koja se kući vraća kasno s posla posljednje što treba je da sate provodi u kuhinji, stoga smo kreirali recepte za super ukusna jela koja možete spremiti za samo 30 minuta! Pozivamo sve vrsne kuharice da nam pišu i zajedno s nama kreiraju svoje omiljne strane u magazinu! Zauzvrat ćemo vas lijepo nagraditi! Detalje o tome možete čitati na stranama 52-53-54

55 sadrzaj-azra-novo

Breme problema je uvijek lakše nositi ukoliko ga dijelite s drugima. Naša čitateljka Adnana Smajić Obradović nam je ispričala kako se s bolesnom štitnjačom najbolje izborila Aip ishranom. Osim što je očistila organizam, također je kaže, uspjela smršati 25 kilograma. Ukoliko svoje iskustvo želite dijeliti s nama, pišite nam!!!!
Ne zaboravite na staru naviku, potražite novi broj svog omiljenog magazina na kioscima širom BiH!

Pročitajte još