Tuga u porodici slavnog muzičara: To je poziv koji niko ne želi prihvatiti

Piše: L. K. P.

Stariji brat nekadađnje zvijezde grupe „Boyzone“ poginuo je u saobraćajnoj nesreći kada je sa suprugom išao na nogometnu utakmicu svoga sina.

Ronan Keating  (46) vratio se u Irsku nakon što je saznao stravične vijesti o smrti svog starijeg brata Ciarana.

Prodavač automobila i njegova supruga vozili su se kako bi gledali svog sina Ruairíja (27) kako igra za Cork City u utakmici lige Irske protiv Sligo Roversa, kada se njihov automobil sudario s drugim vozilom.

– To je telefonski poziv koji niko ne želi prihvatiti u vezi svojih voljenih. Ronan je odustao od svega čim je čuo poražavajuću vijest. Pokušava ostati jak za dobrobit  porodice, kazao je Ronanov prijatelj za The Sun.

Kobni sudar dva automobila dogodio se u gradu Ballymiles, blizu Bohole i Swinforda. Vozač drugog vozila hospitaliziran je zbog teških ozljeda, dok je Anmarie, profesorica u srednjoj školi, zbrinuta zbog ozljeda za koje se smatra da nisu opasne po život.

Ciaranov sin Ruairí započeo je utakmicu za Cork protiv Sligo Roversa, ali je zamijenjen na poluvremenu. Napadač je igrao za Sligo Rovers i Galway United, kao i engleski Torquay United.

– Svi u Cork City FC-u su duboko ožalošćeni zbog smrti Ciarána Keatinga, oca našeg igrača Ruairíja Keatinga. Izražavamo naše najdublje suosjećanje s Ruairíjem i cijelom obitelji Keating u ovom iznimno teškom trenutku. Neka počiva u miru. Molimo da se poštuje privatnost obitelji u ovom teškom trenutku.Dogovori o pogrebu bit će potvrđeni u dogledno vrijeme, objavili su iz Cork Cityja.

Ronan je najmlađi od petero djece, a osim sestre Line ima i braću Ciarána, Gerarda i Garyja.

Keating je postao zvijezda 1990-ih kao član boybanda Boyzone, jednog od najprodavanijih bendova svoje ere. Kasnije je započeo uspješnu solo glazbenu karijeru te je vodio brojne radijske i TV emisije. Keating je gostovao u BBC-jevoj emisiji The One Show prije nego što je postao glavni voditelj, u svibnju 2021. Prošlog mjeseca objavljeno je će sudjelovati kao mentor u 13. sezoni njemačke verzije Voicea.  Glasa Njemačke.

Ronanova grupa Boyzone imala je devet singlova broj 1 u Irskoj i šest u Velikoj Britaniji. Od 24 singla koja su izdali u Ujedinjenom Kraljevstvu, 21 je ušao među 40 najboljih. Ronan je imao tri solo singla na prvom mjestu i četiri albuma na prvom mjestu britanskih ljestvica.

Pročitajte još