Tajna vitke linije Kate Middleton: Nakon poroda smršala uz ovu dijetu

Piše: I. H.

Buduća britanska kraljica Kate Middleton ponosi se svojom vitkom linijom, a strani mediji su saznali detalje o njenoj prehrani.

 

Iako pri ruci ima brojno osoblje, uključujući profesionalne kuhare, smatra se da Kate rado kuha sama i priprema obroke za svoju porodicu. Prije nekoliko godina, Kate se našalila da William “mora trpjeti njeno kuhanje”, na što se on našalio: “To je razlog zbog kojeg sam toliko mršav”.

Britanski mediji pišu da je njena prehrana bogata voćem i povrćem, kao i zdravim grickalicama, a pisalo se kako je pratila Dukan dijetu koja se temelji na ograničavanju ugljikohidrata i unošenju više proteina, povrća i zdravih masnoća kako bi izgubila višak kilograma nakon poroda.

 

Doručak

The Mirror piše da Kate pije smoothie ujutro i poslije podne. Njen smoothie se sastoji od kelja, matche, špinata, rimske salate, korijandera i borovnice.

Ručak

Sredinom dana, Kate voli pojesti salatu i zdjelu voća. Također, nastoji jesti hranu koja će biti dobra za njenu kožu što uključuje lubenicu, goji bobice, gazpacho (španska hladna juha s povrćem), tabbouleh (libanonska salata s bulgurom), ceviche (portugalsko jelo od ribe ili morskih plodova).

“Kate već ima savršenu liniju, ali njen je cilj imati i savršeno blistavu kožu”, otkrio je njoj blizak izvor za britanske medije.

 

Večera

Što se tiče večere, kraljevska porodica je prilično tradicionalna. William najviše voli pečenu piletinu, a Kate voli curry i juhe.

 

Grickalice

I Kate, kao i svi, ponekad uhvati želja za slatkim, no umjesto da posegne za čokoladom, ona ima zdraviju alternativu. The Mirror piše da voli bobičasto voće smiksano u bademovom mlijeku.

Pročitajte još