Seka Aleksić se na jednostavan način riješila celulita: Otkrila je njen tajni recept

Piše: I. H.

Već početkom proljeća dame počinju sa pripremama za ljeto, paze na ishranu i uvode dijete, no, ono sa čim muku muče je celulit, koji nijedna dijeta ne može da ukloni.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Previše je faktora u igri, pa i poznate glumice, pjevačice, manekenke, koje mogu sebi da priušte svakakve preparate, često imaju narančinu koru na butinama. Među poznatim ličnostima koje su javno govorile o svojoj borbi sa celulitom je i pjevačica Seka Aleksić, koja je iz prve ruke otkrila kako se riješiti celulita.

 

“Ishrana je bitna, a stoji i to da ima dosta i do genetike. Masažama može da se sredi dosta, ali vjerujte mi da i ja imam celulit, i to zimi više nego ljeti jer ljeti više idem na masaže i obraćam pažnju. Ne volim se razgolititi, pa se to i ne vidi pretjerano. Svakako da masaže izuzetno pomažu. Također, treba izbaciti gazirano piće i pomfrit. Ali svakako da se i ja borim s tim.”, otkrila je pjevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

“Ne jedem slatkiše jer sam se uozbiljila, a počet ću da treniram sljedeće godine. Tada planiram da se najedem kao čovjek. Veljko je veoma sretan što sam smršala jer je uvijek govorio da je šteta da ovako lijepa žena bude debela. Zdrava ishrana, to nisu nikakve dijete, jedem pet obroka dnevno. Veljko jede sve što ostane, ali samo zdravo”, zaključila je Aleksićeva, prenosi Gloria.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Pročitajte još