Novogodišnja poruka prve dame BiH: Od srca želim da nam 2024. donese mir, globalno

Piše: L. K. P.

Mirela Bećirović, supruga Denisa Bećirovića, člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine uputila je novogodišnju poruku građanima Bosne i Hercegovine.

– Drage građanke i građani Bosne i Hercegovine, dragi prijatelji širom svijeta, od srca želim da nam 2024. godina donese mir, globalno. Želim vama i vašim porodicama obilje zdravlja, radosti i da u godini koja nam slijedi budete ispunjeni najljepšim emocijama i okruženi dragim osobama. Želim vam sretne novogodišnje praznike –poručila je na svom Instagram profilu prva dama BiH.

Dugo u našoj zemlji nije jedna prva dama zaintrigirala javnost svojim izgledom i savršenim odjevnim kombinacijama kao Mirela Bećirović.

Osim što je ponosna supruga, Mirela je i majka dvoje djece. Za sebe kaže da je skromna i odgovorna, a da li je teško biti supruga člana Predsjedništva, kako se navikla na život u Sarajevu, ko joj pomaže u odabiru odjevnih kombinacija, kako procjenjuje osviještenost bh. žena, kako se najbolje odmara i još mnogo toga otkrila je nedavno u ekskluzivnom i veoma otvorenom razgovoru za „Azru“.

Pročitajte još