Kućni trening od 20 minuta koji daje sjajne rezultate

Piše: L. K. P.

Iako je tjelovježba nešto što bi trebalo biti uobičajeni dio naše svakodnevice i to prvenstveno zbog brojnih pozitivnih utjecaja na zdravlje, to nažalost nije tako. Ipak, i mali koraci su važni, zato ako još uvijek niste ‘zagrizli’ za vježbanje, to ćete jako brzo postići odlučite li krenuti s kratkim, ali učinkovitim treninzima koji će brzo pokazati prve poticajne rezultate te koji će biti sjajna motivacija za dalje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Effie Katsaounis (@effiekats)

Donosimo odličan viralni trening poznate trenerice Chloe Ting koji je fokusiran na cijelo tijelo i koji je već sada postao veliki hit na internetu.

Riječ je o vrsti intervalnog treninga visokog intenziteta čiji je fokus uklanjanje masnog potkožnog tkiva i postizanje kondicije, a što je sjajna metoda za dovođenje trbuha ‘u red’. Isto tako, ovo je trening koji kombinira serije visokog intenziteta s niskim, što je sjajan način za sagorijevanje kalorija te u konačnici masnoća. Naravno, kako biste sve to i postigli, potrebno je prilagoditi i ishranu, zato svakako pripazite na kalorijski deficit, ali pritom zadovoljite sve potrebe organizma.

Poželjno je i, neovisno o treningu, tokom dana uhvatiti vremena za šetnju, a ako u svoju rutinu uspijete uklopiti sve navedeno, možete biti sigurni da sjajni rezultati neće izostati. Šta drugo reći, zasučite rukave i pridružite se ovom sjajnom Chloe Ting 2024. Challengeu.

Pročitajte još