Mirela Bećirović pozirala sa sestrom

Piše: L. B.

 

Dugo u našoj zemlji nije jedna prva dama zaintrigirala javnost svojim izgledom i savršenim odjevnim kombinacijama kao Mirela Bećirović, supruga Denisa Bećirovića, člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine. Iako se ranije nije često pojavljivala u javnosti, Bosance i Hercegovce oduševila je, kada je prošle godine prvi put prošetala crvenim tepihom Sarajevo Film Festivala i svojom pojavom pokazala da želi da oda važnost funkciji koju njen suprug obavlja.

Osim što je ponosna supruga, Mirela je i majka dvoje djece, a sad je na Instagramu podijelila fotografiju sa sestrom.

Kako je Mirela ranije govorila za naš portal, nikada nije imala modne uzore.

– Nikada nisam imala modne uzore. Vjerujem da moj stil nije uvijek bio na zavidnom nivou, ali to je nešto što se gradi godinama. Iz današnje perspektive sam zadovoljna načinom na koji mogu da iznesem odjeću koju nosim. Moram priznati da jako često na ulicama naših gradova primijetim savršeno modno usklađene dame i one su često moja inspiracija.

Šta Mirela nosi privatno, kako biste opisali svoj stil?

– Privatno, ja sam poput svake Bosanke i Hercegovke, što jednostavnije. Rekla bih casual, jako mi je bitno da se u svemu što nosim osjećam ugodno i da su to prirodni materijali. Chic odijelo, bijela pamučna majica i mokasinke su nezaobilazni u mom ormaru. Također, privatno volim da nosim i jeans kombinovan s blejzerom. Jednostavnost je uvijek moj izbor.

 

Pročitajte još