Ovo su detalji turbulentne ljubavne priče Vesne Zmijanac i Nine Rešića

Piše: I. H.

Foto: Dušan Petrović

 

Osamdesetih godina prošlog vijeka Vesna Zmijanac važila je za jednu od najpoželjnijih dama tadašnje estrade. Za njom su “sjekli vene” i “lomili noge” kako fanovi, tako i mnogi poznati muškarci sa titulom moćnika.

Svojevremeno se pričalo da je folk zvijezda bila i u vezi sa kolegom Ninom Rešićem. Tako je bar rekla njegova bivša djevojka, koja ih je, navodno, uhvatila na djelu.

Čak je i Ninina kćerka Sanda otkrila je da je Vesna bila velika ljubav njenog pokojnog oca.
No, evo šta Vesna kaže na sve to.

– Pa ne znam, jesam valjda, ako oni tako kažu. Mi smo se družili, nije tu bilo ničeg intimnog. Voljela sam sa njim da se družim, on je bio dobar pjevač. Imao je neke svoje bubice, ali bio je drag. On je bio jedan drag dečko.

 

 

Na pitanje zašto ga nije spomenula u biografiji “Kad zamirišu jorgovani”, u kojoj je pisala o muškarcima koji su obilježili njen život, Vesna je odgovorila:

– Mnoge nisam spomenula. Spomenula sam ozbiljne veze, a to sa njim nije bila baš veza.

A evo šta je Sandra Rešić odgovorila kada su je pitali da li su Nino i Vesna bili zajedno.

– Da, bili su zajedno. To je ono što je on meni rekao. Vesnu izuzetno poštujem, a njene pjesme obožavam. Neke su mi čak i omiljene. Imala sam priliku da je upoznam, pa i da razmjenim nekoliko intimnih poruka povodom nekih ozbiljnih pitanja, kad mi je trebao savjet.

 

 

O njoj su pohvalno govorili i drugi članovi porodice.

– Moj djed i njegova druga supruga o Vesni su uvijek pričali sve najljepše, da je dobar čovjek i pravi laf – rekla je Sandra.

 

 

Izvor: hellomagazin

Pročitajte još