Svaki horoskopski znak ima slatkiš koji odgovara njegovom jedinstvenom raspoloženju i ličnosti: Ko voli baklavu, a ko palačinke

Piše: L. K. P.

Čak i ako niste gurman, nemojte preskočiti ovaj popis slastica jer prema astrologiji svaki horoskopski znak ima slatkiš koji savršeno odgovara njegovom jedinstvenom raspoloženju i ličnosti.

Postoji bezbroj razloga zbog kojih obožavamo neki desert, možda smo ga jeli kao djeca ili naprosto volimo određene sastojke – no, i zvijezde na tom području imaju neke sugestije.

Ovan – čokoladni lava cake

Ovan je horoskopski znak koji predstavlja – seks, a budući da čokolada ima stimulativno djelovanje, čokoladni lava kolač idealan je desert ispunjen strašću.

Bik – cheesecake

Bogata, kremasta torta s okusom sira vrlo je prikladna za Bikove. Uživanje u kolaču od sira zaista je doživljaj za sva osjetila, a kolač od sira prava je kulinarska čarolija.

Blizanci – palačinke

Kreativnost Blizanaca očituje se i u raznim načinima spravljanja palačinki. Blizanci vole njihove brojne varijante, jesti ih za doručak ili pak slasticu nakon večere.

Rak – pita od jabuka

Kao tradicionalni kolač koji ima nekoliko osnovnih namirnica, za Raka je pita od jabuka slastica koja ga podsjeća na sretno odrastanje.

Lav – Banana split sladoled

Lav će uvijek odabrati ono što misli da je najvrjednije. Stoga je za njega najsavršeniji desert sladoled od banane koji je poznat po raskošnoj prezentaciji te ima impresivan izgled.

Djevica – torta od mrkve

Napravljen od mrkve, grožđica i začina, kolač od mrkve prava je nutritivna ravnoteža. Savršen je za ugošćavanje prijatelja ili uživanje u slastici na solo, u bilo koje doba dana.

Vaga – kolač preliven čokoladom

Bogati kolač preliven čokoladom savršen je za dijeljenje s prijateljima, jer Vaga voli večerati s voljenima kako bi zajedno mogli uživati ​​u slatkoj poslastici.

Škorpija – praline punjene likerom

Škorpije preferiraju evokativne deserte, posebno čokoladne likere koji su slatki i tajanstveni poput njihove zavodljive prirode. U ovim alkoholnim slatkišima najbolje je uživati ​​polako, a parovi ga vole kao dio romantične večere.

Strijelac – baklava

Strijelac voli putovati i družiti se s drugim kulturama, zbog čega je baklava savršen desert. Baklava se često jede uz kafu ili crni čaj u mnogim dijelovima svijeta.

Jarac – banana hljeb

Nije rasipnik, zato će Jarac voljeti deserte koji su dovoljno ukusni da zadovolje želju za slatkim bez da previše koštaju. Kruh od banane savršeno je rješenje jer daje priliku da iskoriste neiskorištene banane.

Vodolija – keksi

Vodolija je znak humanosti, velikih grupnih aktivnosti i odnosa, zbog čega će odabrati desert u kojem će svi uživati ​​i koji će se lako dijeliti. Osim toga, keksi također imaju različite oblike, veličine, okuse, boje – nijansi koliko i osobnost Vodenjaka.

Ribe – sladoled

Ribe su možda posljednji znak zodijaka, ali imaju neke značajke ostalih znakova, pa je sladoled idealna slastica koja predstavlja ovaj vodeni znak. Nema pravila ni granica o kreativnosti sladoleda, sladoleda u kombinaciji s bilo kojim preljevom poput keksa, sirupa, voća, orašastih plodova, piše L’Officiel Ibiza.

Pročitajte još