Oglasila se Šejla Zonić na špekulacije da će njena mentorica doći u Tuzlu: Ne pišite neistine, oduzeta mi je prilika da istinski budem sretna zbog svog uspjeha

Piše: L. K. P.

Špekulacije da će pobjednica “Zvezda Granda” Šejla Zonić održati koncert u Tuzli, na kome će se pojaviti i njena mentorica Svetlana Ceca Ražnatović, nisu tačne.

Zbog toga je morala da reaguje Zonić.

Kako je navela u saopćenju, lažne vijesti i nagađanja utječu na njen poslovni i privatni život, ali i na njenu porodicu.

Podsjetimo, ranije je najavljeno da od koncerta sa Cecom neće biti ništa, te da će sa Šejlom u Sanskom Mostu nastupiti Mirza Selimović.

Navodno, javnost u Tuzli se usprotivila ideji da Ceca nastupi u tom gradu.

– Nakon moje pobjede, uslijedile su razne glasine i teorije o meni, kako u profesionalnom tako i u privatnom smislu, kao i glasine o mom pobjedničkom koncertu – da li će se i gdje će se održati? Nisam htjela da se oglašavam na sve to, ali sada je zaista uzelo velikog maha, jer je uveliko počelo negativno da utječe na moj privatni život, na moju porodicu i na moju karijeru i posao – piše Šejla.

Zamolila je sve da ne šire dezinformacije i naglasila da zbog ovakvih situacija ne može da se raduje pobjedi.

– Molim sve ljude kao i medije, koji izmišljaju moje izjave i pišu neistine, iznoseći netačne i neprovjerene informacije, da to prestanu da rade, da imaju barem malo ljudskosti i da ne koriste moj trenutak da bi dobili na gledanosti i čitanosti. Ja sam fokusirana na sebe, na svoju karijeru, na svoje nastupe i na svoje pjesme i to će tako da ostane. Oduzeta mi je prilika da istinski budem sretna zbog svog uspjeha i da svoju sreću dijelim s dragim ljudima. Još jednom, iskreno vas molim za ljudskost i razumijevanje. Ne pišite neistine i ne nasjedajte na sve što vidite – dodaje Šejla.

Koncert u Sanskom Mostu, na stadionu Podgrmeč, na programu je 28. jula.

Pročitajte još