Jessica Biel skinula je vjenčani prsten nakon hapšenja Justina Timberlakea: Nevolje u raju

Piše: L. K. P.

 

Nakon što se našao u problemima zbog vožnje u pijanom stanju zbog čega je nedavno bio i uhapšen, 43-godišnji američki pjevač Justin Timberlake s nevoljama se, kako se čini, susreo i na privatnom planu.

Njegova supruga, 42-godišnja glumica Jessica Biel snimljena je ovih dana u New Yorku gdje trenutno snima svoj novi film “The Better Sister” i to bez vjenčanog prstena na ruci. Iako je bila odlično raspoložena njen potez bio je sasvim dovoljan da krenu nagađanja o bračnim nevoljama koje je, prema svemu sudeći, prouzrokovalo upravo Justinovo hapšenje.

 

Pjevač kojeg često nazivaju “princem popa” s Jessicom je u braku od 2012. godine i imaju dvojicu sinova – Silasa rođenog u aprilu 2015. godine te Phineasa rođenog 2020. godine. I dok na pravi pogled Justin možda djeluje kao oličenje brižnog oca i supruga, proteklih godina često je bio u središtu skandala koji su korak po korak rušili reputaciju dobrog dečka. U više je navrata priznao da je koristio droge, kao i da prekomjerno konzumira alkohol i to nakon što je bio uhvaćen u prisnom druženju s glumicom Alishom Wainwright, uprkos tome što je u braku s Jessicom. Nakon toga su i vijest o drugoj trudnoći odlučili vješto sakriti od javnosti i to upravo zbog navedenog skandala koji im je tada umalo uništio brak. Jessica je onda prvi put skinula vjenčani prsten, no odlučila je suprugu dati drugu šansu pa su se pomirili i odlučiti poraditi na svom odnosu i vratila ga je na ruku, na kojoj je bio sve dosad. Justin joj se u to vrijeme javno ispričavao, govorio kako je pogriješio te da mu je žao zbog svega. “Previše sam popio te noći i žalim zbog svog ponašanja”, rekao je Justin nakon što su u medije procurile njegove fotke s Alison.

Pročitajte još