Sereni Williams suprug ostavio poruku na jumbo plakatu

Piše: Redakcija

Svi oni koji su kao svoju rutu do željene destinacije odabrali ceste kalifonijskog Palms Springsa na putu su imali što vidjeti. Naime, otkako se Serena Williams odlučila vratiti na teniske terene i na tren predahnuti od majčinstva, njen suprug, Alexis Ohanian, izuzetno je ponosan na nju pa ju je odlučio iznenaditi. Tako je suosnivač društvene mreže Reddit naručio četiri velika reklamna panoa na kojima je ispisao poruku posvećenu svojoj supruzi. „Najbolja mama svih vremena“ piše na plakatima čime je 34-godišnjak Sereni pokazao koliko ju voli.

– Kćerka Olympia i ja smo htjeli Sereni poželjeti dobrodošlicu pri povratku u tenis. Ja sam ih sam dizajnirao uz malo pomoći svog djeteta – napisao je Alexis koji sa Serenom ima petomjesečnu kćer Alexis Olympiju. Na prvom jumbo plakatu stoji fotografija njihove kćerke uz riječ „najbolja“. Na sljedećem plakatu piše „mama“ uz sliku teniserke i kćerke koja leži u nosiljci na teniskom terenu, dok na trećem plakatu stoji slika Alexis uz riječi „svih vremena“.

Četvrti plakat prikazuje teniserku kako drži malenu u rukama, uz njeno ime i skraćenicu izraza „najbolja mama svih vremena“. Ohanian je promišljeno postavio jumbo plakate kako bi ih njegova supruga vidjela na putu do Indian Wellsa, prvog turnira na kojem će zaigrati nakon porođaja, a počinje 8. marta. Serenu je toliko dirnula ova gesta da svoje oduševljenje nije ni pokušala sakriti. „Doslovno plačem. Ovo je tako slatko. Volim te“, napisala mu je na Instagramu supruga.

Pročitajte još