Novom objavom šokirala ljude: “Ona pije dječiju krv za mladolikost“

Piše: Preuzeti tekst

Modna dizajnerica Vera Wang (71) je 27. juna ove godine proslavila 71. rođendan, ali fanovi kažu da izgleda duplo mlađe i pitaju se šta je tajna njenog izgleda.

Naimenjene posljednje fotografije na društvenim mrežama iznenadile su mnoge.Vera ima kožu bez ijednog znaka starenja, bez ijedne bore na licu, što je šokiralo njene obožavatelje.

Izuzetak nije ni njena posljednja fotografija na kojoj je fotošopirala pjevačicu Arijanu Grande (27), pa su je obožavatelji pohvalili za izgled i molili da otkrije čime se njeguje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli VERA WANG (@verawanggang)


“Ne mogu da vjerujem da će uskoro napuniti 72 godine”, “Boginja”, “Kako je ovo moguće”, “Predivna žena”, “Čime ti njeguješ kožu?”, “Izgledaš kao da si u dvadesetima”, “100 % pije dječiju krv za mladolikost”, samo su neki od komentara njenih pratilaca na društvenim mrežama.

Ona je nedavno otkrila da ne postoji univerzalna tajna, ali da ona dovoljno i kvalitetno spava, pije koktel od vodke i izbjegava sunce.

Vera vrijeme u izolaciji tokom pandemije korona virusa provodi u svom domu u Majamiju, a vrijeme krati vježbanjem što je u više navrata podijelila sa svojim pratiocima na svom profilu na Instagramu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli VERA WANG (@verawanggang)


Izvor: Telegraf.rs

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti