Šokira trbušnjacima u 71. godini

Piše: Redakcija

Vera Wang slavna je dizajnerica čije kreacije obožavaju i holivudske zvijezde, a upravo je ona kreirala neke od najljepših vjenčanica koje su slavne dama nosile na najvažnijem danu u životu.

Ove je godine proslavila 71. rođendan, a iako korača osmim desetljećem života, Wang izgleda poput djevojčice. Cijeli svijet je pao u trans kada je u razdoblju karantene na Instagramu počela objavljivati fotke svog tijela.

Nalazila se u vili u Miamiju sa svojim modnim timom, a kako je tada otkrila za Women’s Health, oni su svi bili u sjajnoj formi što ju je potaknulo da i sama počne vježbati. Čini se da njoj nije bilo potrebno puno tjelovježbe jer fotke koje je u posljednjim mjesecima objavila na Instagramu obaraju s nogu. Na njima se jasno vidi da ova 71-godišnja dizajnerica ima pločice na stomaku, kožu poput djevojčice i noge bez trunke celulita na kojima joj mogu pozavidjeti i 20-godišnjakinje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vera Wang (@verawang)

Dizajnerica je priznala da je bila šokirana reakcijama ljudi. “Trebali smo zaista misliti šta ću nositi na fotografiji i pokušati zadržati fokus na kosi. Činjenica da su svi na kraju pričali o mom sportskom grudnjaku je suluda”, rekla je Wang.

“Moram reći da sam u mladosti bila vrhunska sportašica, bavila sam se umjetničkim klizanjem i plesala sam balet. Kada provedete prvih 16 godina svog života toliko fizički angažirani, čini mi se da to ostaje, tijelo to pamti”, otkrila je Wang i dodala da je i dobar san iznimno bitan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vera Wang (@verawang)

“San je ključan. San i povremeni koktel su regeneracija, ne znam kako bih drugačije vodila veliku kompaniju i odgojila dvoje djece”, zaključila je.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti