Bojana Gregorić Vejzović (50) iskreno o svom izgledu i liniji: Otkrila je koji napitak pije svako jutro prije doručka

Piše: S.P.
Glumica otkrila šta radi kako bi zadržala besprijekornu liniju, a podijelila je i šta tačno jede.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović proslavila je 50. rođendan u februaru prošle godine, a mnoge iznenađuje svojim odličnim izgledom. Bojana, je otkrila šta radi kako bi zadržala besprijekornu liniju, a podijelila je i šta tačno jede.

– Meni ljudi zaista ne vjeruju, ali ja do ‘Plesa sa zvijezdama’ zadnje tri godine zaista nisam vježbala. Imam sreću jer sam od bake naslijedila dobru genetiku koja je kao majka četvero djece cijeli život bila vitka – kazala je glumica za živim.hr.

Priznala je da ne ide u teretanu.

– Vozim bicikl, odlazim na Sljeme i činim sve što mogu da izvučem svoje tinejdžere iz sobe. Tako da se svakodnevno krećem, ali ne idem u teretanu. Uz to sam i mama pa me kod kuće čeka i čišćenje i kuhanje. Vjerovatno to sve nosi neku potrošnju kalorija – rekla je.

Bojana kaže da jede sve.

– Od mesa, povrća, variva. Počela sam kuhati jušna jela kad sam dobila djecu jer sam željela da imaju zdravu prehranu. Niko ne bira šta će se jesti, šta je skuhano, to se mora pojesti – tvrdi glumica.  Otkrila je i da ima problema s gastritisom.

– S obzirom na to da imam problema s blagim gastritisom pomaže mi voda s limunom. Svako jutro natašte popijem cijeđeni limun s mlakom vodom. Tek nakon toga slijede kafa i doručak. Mogu reći da mi je to odličan način vraćanja balansa organizmu – zaključila je.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti