Meghanin stomak je ogroman, slika šokirala fanove

Piše: Redakcija

Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle na Valentinovo je svijetu dala najljepše vijesti. Ona i suprug Harry čekaju drugo dijete. Tu vijest je obznanio njen prijatelj, fotograf Misan Harriman, koji je fotografiju kraljevskog para objavio na svom Instagram profilu.

Naime, Meghanin stomak je ogroman, puno veći nego što izgleda na prvoj objavljenoj trudničkoj fotografiji. Trudna Meghan fotografirana je u Australiji, barem se tako čini na prvu. Ipak, istina je potpuno drugačija. Sidneyski muzej Madame Tussauds odlučio je, na poseban način čestitati kraljevskoj porodici na prinovi. Postavili su Meghaninu voštanu figuru ispred australskog grma dok klokan njuši njen trbuh.

– Kako bismo proslavili vijesti o bebi, danas smo odveli Meghan u Zoološki vrt na fotografiranje – napisali su iz voštanog muzeja.


Komentari su brzo uslijedili ispod slike, a brojni obožavatelji bili su šokirani kada su shvatili da je vojvotkinja zapravo – voštana.

„Ovo je preslatko’, Bio sam uvjeren da je Meghan stvarna, „Izgleda tako stvarno“. „Mislio sam da je to stvarno ona“, „Prestvarno, umalo da me nije pogodio infarkt“, neki su od komentara.

Izvor:story.hr

(Dž.S.)

 

Pročitajte još