Fotografija šokirala: Četverogodišnja kćerka Nikole Rokvića drži ogromnu zmiju

Piše: Redakcija

Fotografija koju je Bojana Barović (36), supruga popularnog pjevača Nikole Rokvića, objavila na svom Instagram profilu, šokirala je fanove ove poznate porodice. Novosadska manekenka napisala je i obrazloženje pored slike njihove četverogodišnje djevojčice Leone koja bez imalo straha u naručju drži ogromnu zmiju.

-Hrabrost! Ili možda samo odsustvo straha, a možda i samo ljubav! Kako god bilo, nisu rođeni da se plaše svega i svačega, to vide od nas… I da znate, ja ne volim zmije ali joj ne prebacujem to već je puštam da sama iskusi svijet bez naslijeđenih strahova koliko god je to moguće. Sjajni poznavaoci ovih životinja iz Javnog akvarijuma su Lenočki na veoma bezbijedan način priuštili jedno nezaboravno i edukativno iskustvo, hvala vam – napisala je Bojana.

Uslijedili su komentari oduševljenja i konstatacije da je Leona hrabrija od 95 posto odraslih. Na sljedećoj slici Bojana je objavila kćerkicu u istom akvarijumu kako miluje velikog guštera.

Inače, Bojana Barović je manekenka sa međunarodnom karijerom.

Nakon učešća u rijaliti programu „Survivor” upoznala je Nikolu, sina još poznatijeg pjevača starije generacije Marinka Rokvića. Nikola i Bojana vjenčali su se 2016. godine i dobili kćerku Leonu i sina Simeona.

Zbog porodičnog života, Bojana se vratila iz Amerike.

Prekinula je uspješnu karijeru modela i glumice te osnovala svoj biznis u Srbiji, a mnogo puta pokazala je kako brani svoje stavove, poput odluke da svoju djecu doji u javnosti.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti