Manekenka i dalje u kolicima, morat će opet učiti hodati

Piše: Redakcija

Katie Price (42), poznata britanska manekenka i starleta, pod ranijim pseudonimom Jordan, nakon što je u augustu slomila oba stopala na odmoru u Turskoj, i dalje je u invalidskim kolicima za koja će ostati još najmanje šest mjeseci, piše “Daily Star”.

Ova majka petero djece je pretrpjela horor tokom porodičnog putovanja u Tursku, gdje je bila s dečkom Carlom Woodsom i svojih dvoje djece. Noge je povrijedila tokom posjete parku “Land of Legends”, kada je skočivši sa zida slomila pete na oba stopala.

Izvori bliski zvijezdi kažu da je moguć potpuni oporavak, ali trebat će vremena.

-Za Katie je pomisao na to da bi mogla ponovo stajati na nogama zapanjujuća. Kaže da je zaboravila kakav je to osjećaj, jer su joj noge doslovno povezane metalnim iglama. Katie će se osjećati poput dojenčeta koji učiti da napravi svoje prve korake, ali to bi se moglo desiti prije nego što je mislila, jer su ljekari ranije rekli da bi mogla biti u invalidskim kolicima cijelu godinu nakon operacija – dodali su izvori za “The Sun Online”.

Govoreći o nesreći, Katie je rekla da su se samo zabavljali.

-To je bio samo mali zid koji je imao cvijeće na vrhu i mislila sam da je iste visine s druge strane – ali bio je to pad od 25 stopa. Osjetila sam da su mi noge poput cementa. Pokušala sam ustati i nisam mogla. Tada me bol udario u noge, vrištala sam: “Moje noge! Moje noge!” – ispričala je manekenka kojoj su u Turskoj stavljeni gipsevi na obje noge i ona se odmah vratila u Veliku Britaniju gdje je podvrgnuta iscrpljujućoj šestosatnoj operaciji.

Svo vrijeme liječenja najveća podrška joj je dečko Carl Woods.

Izvor: Daily Star

Pročitajte još