Adele se pojavila u uskoj haljini: Možete li reći da ne izgleda odlično?

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/BMz1uToDQ9G/

Popularna britanska pjevačica Adele u posljednje vrijeme ne prestaje oduševljavati svoje obožavatelje, ali i one koji uopće ne prate njen rad.

Nakon što je izgubila 40 kilograma, nakon razvoda ni jedna njena fotografija ne prođe neopaženo, a na svakoj je sve mršavija i mršavija. U potpunosti se preporodila, iako su joj mnogi rekli kako je počela pretjerivati.

Sada se pohvalila da će voditi emisiju “Saturday Night Live” na NBC-u, a na službenom Instagram profilu emisije objavili su kratki isječak u kojem pjevačica otkrila gledateljima da će je moći gledati u showu. Gošće i ona nosile su maske, a obožavatelji su u komentarima pisali kako pjevačica izgleda nevjerovatno te se i dalje čude njenoj transformaciji.

Nedavno se počelo šuškati kako Adele ljubi novog muškarca, i to bivšeg dečka slavne Rihanne, nasilnog Chrisa Browna. 31-godišnji muzičar viđen je jednu subotu kako usred noći dolazi u njen stan u Zapadnom Londonu.

– Pokušali su njegov dolazak zataškati. Stigao je usred noći, a ostao je do dva ujutro. Stigao je u velikom, zatamnjenom autu s nekoliko ogromnih i mišićavih tjelohranitelja koji su bili u drugim automobilima – prenosili su tada britanski mediji.

Izvor: rtl.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti