Rihanna godinu dana krila vezu, ko je novi dečko?

Piše: Preuzeti tekst

Slavna američka pjevačica Rihanna (32) i reper Asap Rocky (32) su uslikani zajedno u New Yorku, čime su potvrdili priče da su već godinu dana u emotivnoj vezi. Vlasnica hita “Umbrella” i reper su uslikani u “Beatrice Inn” restoranu sa prijateljima, potvrdio je izvor u ponedjeljak.

Par je sjedio za stolom i večerao, a šuškanja da su u vezi su krenula još u decembru 2019. godine kada su zajedno pozirali na “Fashion Awards” dodjeli nagrada u Royal Albert Halli u Londonu. Kasnije su zajedno proslavili Novu godinu u New Yorku.

Ona je u januaru 2020. godine raskinula vezu sa arapskim milijarderom Hasanom Jamilom nakon 3 godine veze. Rocky je prije Rihanne bio povezivan sa Kendall Jenner i navodno su bili u vezi između 2016. i 2017. godine, dok se Rihanna prije njega zabavljala sa Chris Brownom i reperom Drakeom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli badgalriri (@badgalriri)


Izvor: Telegraf.rs

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti