Najpopularnija bucka se prepolovila i izgleda fantastično

Piše: Redakcija

Najpopularnija holivudska bucka, 40-godišnja Rebel Wilson, više nije bucka te posljednjih mjeseci oduševljava svijet svojom fizičkom transformacijom. Krajem je prošle godine krenula vježbati te je odlučila u potpunosti promijeniti život. I to je ove godine zaista i uspjela. Nedavno se pohvalila činjenicom da je dosegla svoju idealnu težinu od 75 kilograma i to mjesec  prije roka koji si je zadala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

– Postigla sam željenu težinu i ostalo mi je mjesec. Iako uopće nije bit u broju na vagi, već u zdravlju, trebala sam neku opipljivu mjeru da si zadam cilj i to je bilo 75 kilograma – objavila je Rebel na Instagramu. Zvijezda filma “Pitch Perfect” priznala je kako su je redatelji plaćali da bude krupnija, ali onda je ipak odlučila okrenuti život za 180 stepeni. U međuvremenu je pronašla i dečka s kojim je sada uživala na polo utakmici u Aspenu gdje je trenutno na zimovanju. Riječ je o Jacobu Buschu u kojeg je, izgleda, zaljubljena do ušiju jer svuda idu zajedno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti