Razvodi li se slavni holivudski par? Kim Kardashian napravila prvi potez

Piše: Redakcija

 

Jedan od najpopularnijih holivudskih parova Kim Kardashian i Kanye West se razvode, nakon što je potvrdilo više različitih izvora za Page Six.

-Kim je već angažirala odvjetnicu. Iako sve želi zadržati dalje od očiju javnosti, neke stvari bile su svima vidljive -priznao je jedan od izvora.

Već dugo se nije mogao vidjeti vjenčani prsten na Kiminoj ruci, a Kanye je blagdane proveo u vili odvojen od porodice. Kim ga je zamolila da neko vrijeme provedu razdvojeni kako bi mogli dobro razmisliti o svemu i posložiti sve, ali ona je znala da joj je već svega dosta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)


Izvor je dodao kako je razlog tomu ponajviše činjenica da se Kim “uozbiljila”.

-Konačno je odrasla i shvatila što želi od života. Ozbiljno se prihvatila ideje da postane odvjetnica i pokrene kampanju za reformu zatvorskog sustava. U međuvremenu, Kanye okolo priča sra*a.

Drugi izvor, blizak Kanyeu, tvrdi da je razlog njihovog razvoda taj što on više nije mogao izdržati reality život kakav vode Kardashiani.

-Zasitio se svega. Već ranije su pričali o prekidu, ali ovaj put je zaozbiljno – rekao je.

Navodno su išli i na bračno savjetovanje, ali to im nije pomoglo. Također, još nisu odlučili ni na koji način će podijeliti imanja, novac i skrbništvo nad djecom.

Kim i Kanye vjenčali su se 2014. godine, ali Kim ovo nije prvi razvod. Prije Kanyea bila je u kratkom braku s košarkašem Krisom Humphriesom, ali je ljubav ubrzo pukla.

S Kanyeom je dobila četvero djece – kćeri North i Chicago i sinove Sainta i Psalma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti