Jedan detalj mnogima zapeo za oko: Prva objava Kim nakon glasina o razvodu

Piše: Redakcija

Nakon što su strani mediji počeli pisati da se jedan od najpopularnijih parova na svijetu, Kim Kardashian i Kanye West, razvodi, Kim se danima nije oglašavala povodom čitave situacije niti je  objavljivala na društvenim mrežama, ali sada je objavila fotografiju na Instagramu.

Pozirala je u hulahupkama i donjem rublju u svrhu promocije svog modnog brenda „Skims“, ali fanovima je za oko zapeo detalj na njenoj ruci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Kako je na fotografijama vidljivo, Kim nije nosila vjenčani prsten pa su mnogi počeli špekulirati da je na ovaj način zapravo potvrdila glasine o razvodu.

Za usporedbu, odmah nakon što su mediji objavili vijesti, Kim je pobrisala sve fotografije na kojima nije nosila prsten, zbog čega su pratitelji pomislili da zapravo sve negira ili da pokušava sakriti porodične trzavice dalje od očiju javnosti.

Podsjetimo, izvor blizak paru rekao je za PageSix da je Kim angažirala odvjetnicu i pokrenula brakorazvodnu parnicu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti