Razniježila sve fotografijom: Hurem s novorođenom kćerkicom Lily

Piše: Redakcija

Jedna od najpoznatijih turskih glumica, 37-godišnja Meryem Uzerli, koja nas je opčinila ulogom sultanije Hurem u mega popularnoj seriji „Sulejman Veličanstveni prije nekoliko dana na svijet je donijela svoje drugo dijete. Popularna Hurem lijepe vijesti objavila je na svome Instagram profilu, gdje je podijelila nekoliko fotografija s tek rođenom kćerkicom, kojoj su ona i misteriozni partner kojeg skriva od medija dali ime Lily Koi. Međutim, glumica je sada objavila još jednu fotografiju s djevojčicom i time oduševila brojne obožavatelje koji prate svaki njen korak.

Naime, Meryem je na Instagram storyju, gdje je prati preko šest miliona obožavatelja, objavila prvu fotografiju na kojoj pozira s malenom Lily Koi.

Podsjećamo, glumica je rodila prije nekoliko dana, a sretne vijesti objavila je na Instagramu nizom fotografija s tek rođenom djevojčicom u naručju.

-Jučer. 08.01.2021. Naša najdraža Lily Koi… Lara Jemima, tata i ja smo presretni što ti možemo poželjeti dobrodošlicu u našu obitelj. Osjećamo se tako blagoslovljeno i sretno jer si nam stigla. Čuvat ćemo te zauvijek’, napisala je ponosna glumica.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti