Prelijepa Hurem raznježila fanove slikama svojih kćerkica

Piše: Dž. S.

 

 

 

Jedna od najpoznatijih turskih glumica, Meryem Uzerli (37),  opčinila nas je ulogom sultanije Hurem u popularnoj seriji „Sulejman Veličanstveni. Nedavno je na svijet donijela svoje drugo dijete. Djevojčica se zove Lily Koi. Pored malene bebice, glumica ima još jednu kćerku Laru Jemine, koju je dobila u vezi sa 17 godina starijim poduzetnikom Canom Atesom. Naime, Meryem je sada na Instagramu objavila fotke sa svoje dvije ljepotice i raznježila fanove.

Brojne komentare i oduševljenja izazvala je slavna glumica svojom objavom.

„Kako si lijepa“, „Divno“, Prelijepa si, hvala što dijeliš ovo s nama“, „Prelijepa mama“, „Najbolja si“, samo su neki od komentara.


Podsjećamo Uzerli je tek početkom septembra prošle godine otkrila za turske medije da je u drugom stanju.

– Trudna sam pet mjeseci. Ako sve bude u redu, u januaru ću roditi djevojčicu. Lara je već dugo željela brata ili sestru, presretna sam što će joj se ta želja uskoro ostvariti. A i ja sam sretna jer osnivam vlastitu porodicu – rekla je tom prilikom Meryem za medije.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti