Oteo djevojku Ibrahimoviću: Popularni glumac u vezi s novinarkom Dilettom

Piše: A.K.

Diletta Leotta prošla je put od potpuno anonimne djevojke do jedne od najpopularnijih novinarki u Italiji. Javnosti je postala poznata zbog skandala u koji je upletena prije četiri godine. Tada su u javnost dospjele njene fotografije, zbog kojih je ova 29-godišnjakinja dospjela u najviši rang italijanskih zvijezda.

Prošle godine su je povezivali sa Zlatanom Ibrahimovićem, a početkom ove godine počelo se šuškati da je u vezi sa dvije godine starijim turskim zavodnikom Canom Yamanom. Međutim, iako je do sada sve bilo samo na nagađanjima, popularni glumac i maneken sada je otkrio velike vijesti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Can Yaman (@canyaman)

Naime, Can je objavio fotografiju na kojoj on i Diletta nasmijani poziraju u streljani.

– Opasan par – poručio je glumac na italijanskom, čime je konačno stao u kraj nagađanjima i potvrdio svoju vezu s novinarkom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Can Yaman (@canyaman)

O ljubavi ovog para priča se od početka godine, kada su odsjeli u istom hotelu u Rimu.

– Diletta i Can su zaljubljeni i proveli su pet strastvenih dana u velikom hotelu u centru Rima. Razmjenjivali su poljupce i nježnosti i rodila se nova ljubav – pisao je tada i magazin Chi, koji je objavio i zajedničke paparazzi fotografije novopečenog para.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta)

Dilettu na Instagramu prati preko sedam miliona osoba. Nedavno je i otkrila kako se u karijeri susrela s brojnim neugodnostima.

– Na početku nije bilo lako, kolega mi je također rekao da su me doveli samo zbog grudi. Nosila sam se s raznim predrasudalma- zaključila je.

Pročitajte još