Nema više duge kose: Jennifer Lopez oduševila sve novom frizurom

Piše: Redakcija

Latino diva Jennifer Lopez osvanula je na naslovnici “Allure” magazina, za martovsko izdanje i otkrila neke detalje s početka svoje karijere. Pjevačica se pojavila na naslovnici popularnog magazina sa kratkom kosom i oduševila sve.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Allure Magazine (@allure)

-Mart je za nas glavni mjesec. Slavimo 30 godina Allurea – i to radimo ni s kim drugim nego s J.Lo. Biti lav u lancu pop kulture je njena glavna karakteristika otkako je poznajemo. Ali ona nije ista osoba kakva je bila 90-ih godina. Niko od nas nije, naravno. Promijenili smo se. Svijet se promijenio. Razlika u slučaju Lopez je u tome što je ona imala ulogu u tome da ga promijeni. Poput “Allure”, koji je također, nastao devedesetih, Lopez je oblikovala način na koji prepoznajemo ljepotu. Da li je to bilo u potpunosti zahvaljujući Lopez? Nije. Ali ona je standard ljepote gurnula u naprijed – ka različitim tipovima tijela, različitim tonovima kože, različitim definicijama tijela – silom svoje volje i talenta. Napokon, odricanja su nestala. Lopez, očigledno, nije – zaključili su iz “Allure”.

 –Kada sam se pojavila na sceni, bilo je to neko čudno doba i svi su morali da budu mršavi. Kažu mi “Pa, nisi mršava. Kako se osjećaš?” Ja odgovaram: “Osjećam se sjajno zbog toga!” Danas nam je taj standard ljepote izrezan iz uma poput melanoma kazala je pjevačica za pomenuti magazin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)


(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti